הסיפור שלנו

"בון גוסטו" – טעם טוב באיטלקית, וזה בדיוק מה שאנחנו מביאים לשולחן שלכם.
המסעדה שלנו נולדה מתוך אהבה עמוקה למטבח האיטלקי.

בשנת 2025, הקמנו את בון גוסטו במטרה ליצור מקום משפחתי ופנינה בלב נתניה שתייצר חוויה איטלקית קצת שונה בנוף.

אנו מקפידים לשמר את הטעמים העשירים והמרקמים המיוחדים של המטבח האיטלקי, תוך הקפדה על כשרות והתאמה לחיך הישראלי.

היום, אנו גאים להציג תפריט עשיר המשלב בין מנות איטלקיות, פיצות מיוחדות, סלטים מושלמים וארוחות בוקר שלא תוכלו לפספס.

חומרי גלם

אנו מאמינים שאוכל טוב מתחיל בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
השף שלנו בוחר בקפידה את המרכיבים הטובים ביותר, רבים מהם מקומיים ועונתיים, כדי להבטיח שכל מנה שיוצאת מהמטבח היא בשיא הטריות והטעם.

מהפסטות הטריות דרך רטבים שמבשלים באיטיות ובסבלנות, ועד הפיצות האפויות בתנור אבן – כל מנה מוכנה בתשומת לב ובאהבה, תוך שמירה על המסורת האיטלקית האותנטית והקפדה על כשרות.

החוויה

מסעדת בון גוסטו מציעה יותר מסתם ארוחה – היא מזמינה אתכם לחוויה קולינרית שלמה. האווירה החמה והמזמינה, השירות האישי והלבבי, והעיצוב האלגנטי אך לא מתנשא, יוצרים את המסגרת המושלמת לארוחה בלתי נשכחת.

בין אם אתם מגיעים לארוחה משפחתית, פגישה עסקית או חגיגה מיוחדת – הצוות המקצועי שלנו ידאג שתקבלו את החוויה הטובה ביותר. אנו מאמינים שהפרטים הקטנים עושים את ההבדל הגדול, ולכן מקפידים על כל היבט של השירות והחוויה שלכם אצלנו.

ברוכים הבאים למשפחת בון גוסטו

המקום שבו המטבח האיטלקי וביסטרו שכונתי נפגשים
ליצירת הרמוניה של טעמים וחוויות.

אישה אוכלת פסטה ברוטב עגבניות עם פרמזן
פיצה פונגי עם מיקס פטריות ופרמזן על רקע המסעדה